Availability: Na zalogi

Sandra Erpe: Prtljaga

SKU: 9789612751982

14,90 

Pesniški prvenec Sandre Erpe odstira odločitve vse prej kot apatične mlade ženske na kočljivih križiščih življenjskih kolovozov.

Kategorija: ,

Opis

 

O pesniški zbirki Prtljaga

Pesniški prvenec Sandre Erpe odstira odločitve vse prej kot apatične mlade ženske na kočljivih križiščih življenjskih kolovozov; večinoma gre za vtise in opise specifičnih (zgolj na videz »običajnih«) trenutkov in/ali mestoma dogodkov, ki so avtorico na takšen ali drugačen način oplazili na (pre)občutljivih točkah.

Zapiski za zbirko so nastajali približno dve leti; nekatere izmed pesmi v zbirki so že bile (ali bodo v prihodnje) uglasbene.

 

O avtorici

Širša javnost avtorico pozna predvsem kot kantavtorico; svoj debitantski album Sinonim za mojo mladost je izdala maja 2017 pri založbi Dallas Records. Sicer je v preteklosti pisala za najrazličnejše portale in spletne revije, poučevala delavnice kreativnega pisanja, se za zelo kratek čas (za)mudila v glasbeni redakciji Radia Študent, delala v knjigarni, sodelovala pri projektu, ki je kot model reševanja bralnih težav pri otrocih uporabljal prav kreativno pisanje, in ves čas nastopala kot glasbenica, predvsem kot kantavtorica.

Živi in ustvarja v Ljubljani. Prtljaga je njej pesniški prvenec.

Format: 13 × 22 cm
Obseg: 72 strani
Mehka vezava