Availability: Na zalogi

Skrivnih sedem 10: Skrivnih sedem se znajde pred uganko

SKU: 9789612752286

16,90 

Nova, deseta knjiga za vse ljubitelje zbirke Pet prijateljev!

Sedmerica vidi kako hiša zgori v plamenih in se odpravi pomagat družini, ki je tam živela.
A požar ni edino presenečenje – kmalu je namreč ukradena zelo dragocena violina.Ali sta ti dve nesreči povezani? Prijatelji so odločeni, da bodo ugotovili.

 

Opis

Nova, deseta knjiga za vse ljubitelje zbirke Pet prijateljev!

Sedmerica vidi kako hiša zgori v plamenih in se odpravi pomagat družini, ki je tam živela.
A požar ni edino presenečenje – kmalu je namreč ukradena zelo dragocena violina. Ali sta ti dve nesreči povezani? Prijatelji so odločeni, da bodo ugotovili.

 

O ilustratorju
Zbirko Skrivnih sedem je ilustriral večkrat nagrajeni in priljubljeni angleški ilustrator Tony Ross, ki je bralcem dobro znan že po ilustracijah knjig Grozni Gašper ter številnih slikanic.

O avtorici
Enid Blyton je ena najuspešnejših otroških pisateljic 20. stoletja. Rodila se je leta 1897 v Londonu. Napisala je več kot 800 zgodb in pesmi. Njene knjige so se do danes prodale v več kot 500 milijonih izvodih, prevedene pa so v skoraj 90 jezikov. Njena najbolj znana mladinska zbirka pri nas je Pet prijateljev, medtem ko jo najmlajši poznajo po knjigah in risankah o Nodiju.

Enid Blyton je umrla leta 1968, a njene knjige tiskajo še danes za bralce po vsem svetu. Njeno življenjsko zgodbo so leta 2009 uprizorili tudi v filmu z naslovom Enid. 

Format: 20,7 x 14,5 cm
Obseg: 149 strani
Trda vezava