Availability: Na zalogi

Več kot teden

SKU: 9789612262822

12,23 

Štirinajstletnici, sošolki in najboljši prijateljici, Andrejka in Katka sta ena do ušes, druga le malo manj zaljubljeni v rdečelasega in postavnega Bernarda iz drugega razreda športne gimnazije in sanjata o tem, kako bosta z njim hodili na izlete, plesali, smučali, plavali….

Opis

Štirinajstletnici, sošolki in najboljši prijateljici, Andrejka in Katka sta ena do ušes, druga le malo manj zaljubljeni v rdečelasega in postavnega Bernarda iz drugega razreda športne gimnazije in onidve sanjata, kako bosta z njim hodili na izlete, plesali, smučali, plavali…Zgodba se zaplete na malo več kot teden dni trajajočem smučarskem tečaju, kjer je Bernard pomožni vaditelj, in ko zatrapani sošolki spoznata, da fanta ne moreš kupiti, podariti ali zamenjati kot svinčnik ali radirko. Med tečajniki je tudi na videz dolgočasen Franc, ki v eno od deklet še ni zaljubljen, mu pa je nadvse všeč in do resnične zaljubljenosti manjka le malo.
Skratka, vseskozi napeta in ravno prav zavozlana ljubezenska dogodivščina, postavljena v očarljivo okolje zasnežene zimske pokrajine, ki bo pritegnila in navdušila mlade bralce.

 

Avtor: Jože Rode
Format: 14,5 x 20,5 cm
Obseg: 186 strani
Trda vezava