Availability: Na zalogi

Žuganke -Ptice in žuželke

SKU: 9789612265199

12,00 

In kaj so Žuganke-Živalske uganke!

Najbolj premešana, zamešana, nikakor pa ne zmešana ugankarska knjiga, ki vneto po modrem planetu in še dlje, neznalčkom in neznanju žuga!

Pravilna rešitev računa pod žuganko vam bo razkrila stran, kjer čepi žuganki sestrska risba. Če bo pretežko zadeti žival s prve, si pomagajte še s prebliski v velikih krogih v levem in desnem kotu. Kaj pa naslovi žugank-precej nenavadni in sicer s pikicami. Vsaka pika v naslovu žuganke predstavlja eno pobeglo črko iz imena pobegle živali.

Opis

In kaj so Žuganke-Živalske uganke!
Pravilna rešitev računa pod žuganko vam bo razkrila stran, kjer čepi žuganki sestrska risba. Če bo pretežko zadeti žival s prve, si pomagajte še s prebliski v velikih krogih v levem in desnem kotu. Prebliski v krogih so umne in duhovite risbe z dobrotami za živalske želodce, z deli živalskih teles ali nasploh s predmeti, ki vam bodo pokazali skrivno stezo do iskane živali. Kaj pa naslovi žugank-precej nenavadni in sicer s pikicami. Vsaka pika v naslovu žuganke predstavlja eno pobeglo črko iz imena pobegle živali. Poskusite se v igri vislic in jih ulovite! Prijetno zabavo žugankomani!

 

 

O avtorju
Gregor Preac, slovenski pisatelj, pesnik, novinar, fotograf in popotnik (14.04.1968 Ljubljana) rad veliko potuje, kjer aktivno ustvarja. Na svoji poti uči v dobrodelnih šolah otroke iz revnih četrti ali brez staršev in zbira zgodbe ter modrosti. Od leta 2002 zbrane misli s poti izdaja v knjigah za otroke. Objavljal je tudi pesmi, uganke in zgodbice v otroški reviji Trobentica

Ilustracije: Marijan Pečar
Format: 22 x 15 cm
Obseg: 101  strani
Trda vezava