Želite spoznati Ivana Sivca?

Ivan Sivec bo 17. decembra v našem Knjižnem diskontu podpisoval knjige.

 

Božiček in dedek Mraz sta letos očitno precej pohitela z izpolnjevanjem želja – nam se je ena namreč že uresničila!

V soboto, 17. decembra 2016, se bo v Knjižnem diskontu v Dvorani A ob 16. uri z nami družil pisatelj Ivan Sivec. Vljudno vabljeni, da nas obiščete in izkoristite edinstveno priložnost za klepet z avtorjem, ki si bo vzel čas tudi za podpisovanje knjig. Če nimate pri roki nobenega njegovega dela, brez skrbi, v knjigarni najdete vse naslove iz naše spletne trgovine, seveda po diskontnih cenah!

Ivan Sivec je eden najbolj plodovitih slovenskih pisateljev, saj se že več kot desetletje uvršča med prvih pet najbolj branih slovenskih avtorjev. Na njegovi spletni strani (http://www.ivan.sivec.net/) izvemo, da je napisal že več kot 1300 avtorskih pol, natisnjenih pa je bilo več kot 340.000 izvodov njegovih knjig. Več knjig je bilo ponatisnjenih, več del dramatiziranih, po njegovih štirih romanih: Pozabljeni zaklad, Vlomilci delajo poleti, Zakleta bajta in Princ na belem konju so bili posneti film in televizijske nadaljevanke. Vsak dan si  bralci v slovenskih knjižnicah izposodimo okoli 140 njegovih knjig. Če bi zložili Sivčeve knjige na kup drugo nad drugo, bi bila ta gora višja kot 6000 m, torej precej višja od Mt. Blanca!

In še podatek, ki je ta trenutek še posebej zanimiv:

Pisatelj Ivan Sivec rad vsakomur, ki kupi njegovo knjigo, napiše posvetilo v verzih. Doslej je skoval že nič koliko takšnih dvovrstičnic, največ kar spotoma na literarnih večerih, seveda pa tudi doma, kjer rad za nekaj minut sprejme vsakogar. (Vir: http://www.ivan.sivec.net/)

 

V soboto si lahko torej poleg avtograma obetate tudi kakšen unikaten verz, ki ga bo avtor skoval samo za vas!